În 1885-1886 Victor Babeş identifică la persoanele infectate cu bacilul tuberculos microbi de asociaţie care profită de slăbirea organismului şi se asociază la distrugerea lui. O mare descoperire: BACILUL KOCH Dr. Radu Iftimovici Editura Ştiinţificǎ Bucureşti 1966.


Se întîlneşte situaţia în care o femeie însărcinată infectată cu H.I.V. doreşte să aibă un copil. În această situaţie este stabilit un şir de măsuri necesare pentru a limita transmiterea  virusului respectiv la copil. Printre aceste măsuri sunt naşterea prin cezariană, administrarea unor medicamente pentru a  micşora numărul de particule virale din sînge, alimentarea noului născut artificial. Se constată că dacă sunt respectate aceste măsuri de profilaxie sistemul imunitar al copilului învinge virusul. După un an, un an şi jumătate copilul este seronegativ.  


Explic în continuare aceste măsuri de profilaxie impuse de către oamenii în halate albe:
+Unul din viruşii asociaţi H.I.V. este herpesul ce se localizează şi în mucoas vaginală. Prin cezariană  nu se infectează copilul cu acest virus. Managementul bolnavului cu infecţie H.I.V. Editată de către Institutul de Boli Infecţioase Prof Dr MATEI BALŞ Autori Dr Elisabeta Otilia Benea şi Dr Adrian Streinu Cercel
Infecţiile cu herpes se întîlnesc la aproximativ 70% dintre pacineti  cu S.I.D.A.. Dr Adrian Streinu Cercel Managementul bolnavului cu infecţie H.I.V. editată de către Institutul de Boli Infecţioase Prof Dr MATEI BALŞ Autori Dr Elisabeta Otilia Benea şi Dr Adrian Streinu Cercel
Totodată domnul Robert Gallo a emis o ipoteză conform căreia H.I.V. ar fi pornit de la o tulpină a virusului herpes scăpată de sub control. Imunodeficienţa psihoafectivă şi comportamentală în raport cu H.I.V./S.I.D.A. Doina Ursaci Editura Polirom 2003
+Variolă ce se transmite prin contact cu persoana infectată . Prin interzicerea alăptării noului născut se opreşte contactul noului născut cu pielea mamei. Totodată se limitează posibilitatea îmbolnăvirii noului  născut cu candida. Aceşti agenţi patogeni se întîlnesc la aproximativ 70 % dintre  pacienţii infectaţi cu H.I.V.(mumps). Dr Adrian Streinu Cercel
+Rujeolă (measles,rougeole) virus asociat infecţiei H.I.V. (mumps). Virusul pătrunde pe căile respiratorii, de unde se difuzează în tot organismul. VIRUSUL AFECTEAZĂ CAPACITATEA DE APĂRARE LA INFECŢII A ORGANISMULUI PRIN INHIBIŢIA LIMFOCITELOR T HELPER CD-4, SCĂDEREA ELIBERĂRII DE IMUNOGLOBULINE ŞI DEPRIMAREA FAGOCITOZEI. Boli infecţioase Mircea Chioltan.


Directorul ştiinţific de la Pasteur Vaccins, în Le Monde din 23 mai 1987: „Problemele ridicate ar putea să conducă efectiv la punerea în discuţie a problemei anumitor vaccinuri cum ar fi BCG , vaccinul antipoliomielitic oral sau vaccinul împotriva rujeolei”. VACCINAREA: EROARE MEDICALĂ A SECOLULUI  PERICOLE ŞI CONSECINŢE domnul Doctor Louis de Brouwer.


+Variola, este tot virus asociat în infecţia cu H.I.V.(mumps). Doctor Louis de Brouwer spune în unele dintre lucrările sale că H.I.V. este rezultatul combinării virusului H.I.V. 2 cu viruşi introduşi în orgaism în timpul vaccinării, în principal fiind învinuit virusul variolei. VACCINAREA: EROARE MEDICALĂ A SECOLULUI  PERICOLE ŞI CONSECINŢE domnul Doctor Louis de Brouwer Viruşii în organism nu se exclud unii pe alţii.


Profesorul Montagnier, în Le Monde din 23 mai 1987 a stabilit fără îndoială o agravare a infecţiei cu H.I.V. în momentul administrării unor vaccinuri propune: „Poate ar trebui să se organizeze rapid depistarea copiilor sero-pozitivi înaintea vaccinării lor”. VACCINAREA: EROARE MEDICALĂ A SECOLULUI  PERICOLE ŞI CONSECINŢE domnul Doctor Louis de Brouwer.


Robert R. Redfield şi Al Walter Reed, de la Army Institute of Research al Department of Virus Disease în revista The New England Journal of Medicine, vol. 316, nr.11 , 12 martie 1987 : „Acest caz arată că prin vaccinare antivariolică a persoanelor purtătoare de virus al S.I.D.A. prezintă riscul ca vaccinul să declanşeze boala şi ca vaccinările multiple să poată accelera dezvoltarea S.I.D.A.. Mai mult acest caz ridică întrebări îngrijorătoare în ce priveşte siguranţa ultimă a vaccinurilor clonate pe virus vaccinia în ţările în curs de dezvoltare în care S.I.D.A. se propagă din ce în ce mai mult” VACCINAREA: EROARE MEDICALĂ A SECOLULUI  PERICOLE ŞI CONSECINŢE domnul Doctor Louis de Brouwer
+Un alt aspect este prezenţa unei flore patologice la nivelul intestinelor prin prezenţa unei infecţii candida, recidivantă întîlnită în multe cazuri la pacienţii infectaţi cu H.I.V. Dr Adrian Streinu Cercel.


Domnul Doctor Louis de Brouwer a afirmat în una dintre lucrări:
+Că inventatorul vaccinului împotriva variolei Jenner a observat că după vaccinarea fiului mai mare acesta a decedat din cauza tuberculozei VACCINAREA: EROARE MEDICALĂ A SECOLULUI  PERICOLE ŞI CONSECINŢE domnul Doctor Louis de Brouwer. De aici am tras concluzia că bacilul Koch este un agent patogen asociat virusului variolei.
+ Robert Gallo în London Times din 11 mai 1987 „Relaţia dintre programul de vaccinare al O.M.S. în efortul său de a eradica variola în ţările din lumea a treia şi epidemia de S.I.D.A. reprezintă o ipoteză interesantă. Nu spun că aceasta s-a petrecut de fapt, dar timp de ani de zile, am spus mereu că folosirea vaccinurilor din viruşi vii (aşa cum se practică în Africa) poate activa un virus adormit ca cel al bolii S.I.D.A..” VACCINAREA: EROARE MEDICALĂ A SECOLULUI  PERICOLE ŞI CONSECINŢE domnul Doctor Louis de Brouwer.

Go to top