Hipocrat acum mai bine de 2300 de ani în urmă a afirmat că  „Hrana ar trebui să-ţi fie medicament iar medicamentul hrană”.
Prin aceasta încerc să explic în un fel apariţia unor infecţii în un segment  de populaţie prin lipsa unor substanţe nutritive în regimul alimentar. În un sat din Marea Britanie unul din săteni, ce erau infectaţi cu ciumă, a observat că se simte mai bine după ce a consumat o mare cantitate de grăsimi animale 300-400 ml. Tratamentul a fost continuat pe durata a mai multe zile. În acea zonǎ se creşteau pǎsǎri şi oi, porci, deci în ulcica respectivǎ rea un amestec de grǎsimi animale. De fapt cum a acţionat tamentrul respectiv:
1.Mai toate toxinele produse de viruşi, bacterii sunt liposolubile şi prin ingerarea unei cantităţi mari de grăsimi în intestinul subţire se produce un schimb invers toxinele ieşind din sînge şi dizolvîndu-se în o parte din grăsimile animale nedigerate. Similar ca acţiune este şi tratamentul cu petrol lampant dublu rafinat. Acesta scoate o parte din toxinele produse de viruşi, de bacterii din organism încetinind evoluţia agentului patogen.


2.Prin introducerea în organism a unor grăsimi, celulele organismului nu mai sunt infectate prin absorbţia  proteinelor şi a lipidelor cu care sunt învelite bacteriile, viruşii, organismul produce lipidele  de care are nevoie, de unde rezultă că tot mai puţine celule sunt afectate de către bacteriile respective, de către viruşi de unde  sistemul imunitar are timp să intervină.
3.Organismul are nevoie de grăsimi pentru a lupta cu infecţiile de pe piele, prin intermediul unor acizi graşi, produşi de glandele din piele. Putem concluziona că apariţia ciumei şi a altor boli din întunecatul ev mediu este întreţinută de un consum redus de grăsime animală şi vegetală. Această concluzie este susţinută de numărul destul de redus de îmbolnăviri în rîndul nobililor, a practicanţilor sectei papistaşe.
În timpul celui de al doilea război mondial nu se mai făceau exporturi de carne, lapte, din Danemarca, în Franţa drept urmare a scăzut numărul de decese prin infectarea cu tuberculoză. În schimb în Franţa ţară ce a fost supusă unui regim alimentar mai precar, în aceeaşi perioadă au crescut numărul de decese cauzate de infectarea cu tuberculoză.
Una din comorile poporului Român este administrarea la copii în un stadiu acut a infecţiilor de căi superioare a unui pahar de lapte cald în care se dizolvă o mică cantitate de untură de gîscă, seu de oaie, etc.. Această metodă este mult mai eficientă decît administrarea antibioticelor, nu blochează sistemul imunitar al copilului, nu creează noi viruşi mai rezistenţi, nu distruge flora intestinală. În alte părţi ale lumii se administrează o cantitate destul de mare de ulei de peşte.
Organismul luptă cu unele infecţii bacteriene cu anumiţi acizi graşi, lipsa grăsimilor alimentare, modificarea lor prin hidrogenare, încălzire duce la dispariţia în totalitate a unor tipuri de acizi graşi din organism şi prin aceasta la blocarea unor sisteme de apărare a organismului.
Pînă în zilele noastre tratamentul recomantat pentru persoanele infectate cu bacilul Koch este repaosul în un centru specializat, supraalimentarea bolnavului cu un regim alimentar bogat în lipide şi proteine. Unul dintre simptomele clasice ale infecţiei tuberculinice este aversiunea faţă de mîncărurile grase ce duce la lipsa acizilor graşi esenţiali, lipsa lipidelor, etc.. Cu alte cuvinte raţa pe varză cu mămăligă a tratat mai mulţi bolnavi de tuberculoză decît toate pastilele inventate de oamenii în halate albe. Acest regim de tratare a persoanelor bolnave de plămîni este în concordanţă cu teoria celor cinci elemente întîlnită în acupunctură şi medicina chineză, ce spune că energia plămînului(ce corespunde elementului metal) ia naştere din energia stomacului(ce corespunde elementului pămînt).
Un alt aspect încă necercetat este aplicarea unor noi preparate homeopate produse din celelalte ciuperci ce dau sindromul faloidian şi parafaloidian pentru tratarea infecţiilor cu alte tipuri de viruşi ARN. Aceasta în scopul scoaterii toxinelor produse de viruşi din organism cu ajutorul remediilor homeopate, deblocarea funcţionării ARN în celulele ce au fost invadate de viruşi.
Un alt aspect al aplicării teoriei sistemelor imunitare este completarea Materiei Medica a unor remedii în funcţie de simptomele specifice fiecărui sistem imunitar.
Un alt aspect demn de semnalat este existenţa în evoluţia bolilor maligne de genul cancerului a unei etape în care cancerul se împrăştie în tot organismul (metastaze), fapt ce duce la ideea existenţei unui agent patogen (virus, candida) implicaţi  în această boală.
Întrebarea pe care o pun este: Cîte din bacterii şi viruşi sunt făcute să respire mai bine de către unele preparate alopate?(vezi capitolul Aspirina). Propun chear la introducerea în uz un test prin care să se evidenţieze efectul preparatelor asupra unor culturi de bacterii şi viruşi, reacţia chimică a acestor preparate în interiorul organismului astfel încît să se vadă cum se descompun aceste preparate, cum sunt metabolizate. Cercetarea mai apoi a compuşilor preparatului, asupra evoluţiei dezvoltării unor bacterii şi a unor viruşi.
Moduloterapia, o metodă de tratament inventată de Dr. Raymond şi care constă în administrarea unui pacient ce are o anumită infecţie în organism a unei frecvenţe sonore specifice fiecărui agent patogen. Domnul Dr. Raymond a denumit această frecvenţă rata oscilaţiei mortale. A stabilit aceste frecvenţe sonore pentru foarte mulţi dintre agenţii patogeni specifici omului. www.alb.ro


În continuarea cercetărilor Dr. Raymond a descoperit şi izolat la mai toţi pacienţii bolnavi de cancer în tumori a unui virus pe care l-a denumit Cryptocides Primordiales, ce se poate trata prin metoda sa în modul cel mai uşor şi mai ieftin. www.alb.ro
„În 1934, Universitatea  din Sothern California a desemnat un Comitet special de cercetare pentru a aduce pacienţii din Pasadena Country Hospital la laboratorul de cercetare pentru medicina modulatorie din San Diego pentru tratament. Această echipa conţinea doctori şi patologi desemnaţi să examineze pacienţii dacă erau în viaţă după 90 de zile de la începerea tratamentului.” www.alb.ro
„După 90 de zile Comitetul a concluzionat că 86.5% dintre pacienţi au fost vindecaţi complet. Tratamentul a fost ajustat şi restul de 13,5% au răspuns favorabil în următoarele patru săptămîni. Rata totală de însănătoşite a fost de 100%” www.alb.ro
„Pe 20 Noiembrie 1931, 44 dintre cei mai renumiţi doctori şi autorităţi medicale au dat un banchet în onoarea acestei descoperiri, numit Sfîrşitul Tuturor Bolilor, în statul Pasadena, la reşedinţa Dr. Melbank Johnson ”. www.alb.ro
„Pînă în 1939, aproape toţi aceşti distinşi doctori şi oameni de ştiinţă negau că au auzit vreodată de moduloterapie.” www.alb.ro
Prin utilizarea combinată a regimurilor alimentare(pentru a stopa intoxicarea în continuare a pacientului), a moduloterapiei(pentru distrugerea agenţilor patogeni) cu homeopatia (pentru scoaterea toxinelor din organism) s-ar rezolva multe din problemele de sănătate curente.
Alimentele pentru a fi asimilate de organism trebuie transformate în o soluţie de substanţe, prin intermediu sucului gastric. Aceste particule, pentru a fi recunoscute de organism trebuie să fie cît mai mici şi încărcate electric. Aceste particule au sarcină electrică pe suprafaţă şi de aceea sunt mai uşor de recunoscut de către organism. Cu cît aceste particule sunt mai mici cu atît sunt mai uşor digerabile. Prin procedee de fierbere,  se pierd aceste calităţi esenţiale a mîncării, organismul depunînd un efort deosebit în metabolizarea acestor preparate. În S.U.A. s-au făcut unele studii care atestă că unele vitamine sintetice sunt slab asimilate de organism, datorită lipsei sarcinii electrice de pe suprafaţa moleculelor în momentul metabolizării spun eu.


Un alt aspect este evitarea în principal a energiilor negative generate de unele tensiuni în grinzile de la clădiri, a unor izvoare subterane, etc.. Se întîlnesc, la unele persoane ce dorm la etaje diferite, dar în aceeşi zonă a apartamentului unele probleme similare(cancer). În unul din aceste cazuri prima personă decedată locuia la parterul blocului. După ceva timp a decedat şi persoana de la etajul întîi a acelui imobil, tot de cancer. Mai apoi a decedat şi persoana de la etajul al doilea. Acest lucru se datorează amplasării clădirii în mod greşit pe un generator de semnal patogen(izvor subteran). În funcţie de nivelul semnalului patogen, de timpul de staţionare în prezenţa acelui semnal, se întîlnesc numeroase manifestări. O altă situaţie se întîlneşte în cazul clădirilor tip hale produse pe grinzi cu prefabricate metalice ce realizează o clasă deosebită de manifestări patogene.

Go to top