După unii specialişti societatea umană este un sistem complex în care fiecare om prin munca sa prin aspiraţiile sale contribuie cu ceva la prosperitatea semenilor săi.

Orice grupuri din această societate ce nu mai se supune la nici un fel de control, accţiunile sale nu au nici un fel de logică, sunt îndreptate chear împotriva semenilor, se numesc cancer, terapia imediată fiind extirparea celulelor bolnave.     

În domeniul medicinei alopate, în care se întîmplă aceasta nu se mai poate produce nici un fel de progres nici un fel de îmbunătăţire.       

Producerea unor medicamente şi testarea lor pe animale. Animalele au un sistem imunitar mult diferit de cel uman şi de aceea rezultatele sunt de-a dreptul arbitrare şi nefolositoare. Unele din animalele pe care se testează sunt şoarecii care au un sistem imunitar foarte eficient fiind purtătorii ciumei fără să se îmbolnăvească. Alte animale au un sistem imunitar mult simplificat, drogul testat neproducînd reacţii adverse la animalul respectiv. Alte animale au un metabolism foarte diferit şi de aceea modul de asimilare a drogului cercetat nu corespunde cu asimilarea la oameni a medicamentului respectiv. Se poate recomanda în cazul în care medicamentele au fost testate pe iepuri atunci pacientul ar trebui să consume morcovi şi iarbă, deoarece medicamentul se asimilează şi prin legarea de anumite principii active din mîncare.

Un proverb Românesc spune că un corb la alt corb nu scoate ochii, adică nu se luptă un doctor cu un alt doctor, de aici lipsa de progres în domeniu ştiinţei medicale, fiecare om în halat alb caută să acopere prin ignoranţa sa găurile în medicina alopată.

Nu au avut nici un rezultat palpabil în tratamentul persoanelor infectate cu H.I.V. deoarece în starea finală a bolii sunt implicaţi mai mulţi agenţi patogeni. Recunoaşterea acestui adevăr ar culpabiliza producătorii de medicamente ce nu au evidenţiat acest aspect, se incriminează cei ce produc testele de analiză, se incriminează medicii ce au tratat impropriu un pacient în ultimii 10-15 ani (tratamentul bolilor cronice, infecţii urinare, respiratorii, boli de piele), se incriminează cei ce produc vaccinurile, cei ce le comercializează, cei ce le utilizeazǎ. S-ar incrimina unul pe altul.Un alt aspect întîlnit este acela că firma ce produce medicamentul, studiază efectele adverse, eficienţa medicamentului, alege ce analize trebuie îmbunătăţite pentru a trata pacientul.

Go to top