Vaccinarea este lipsa cunoştinţelor elementare privind factorii implicaţi în evoluţia unei infecţii. Datorită acestei lipsuri se instalează o frică de un proces infecţios.

Vaccinarea este lipsa cunoştinţelor elementare în tratarea unui pacient. Prin apariţia febrei organismul pacientului luptă cu acei agenţi patogeni ce sunt distruşi la temperaturi mai mari de 38Celsius. Prin administrarea medicamentelor ce opresc febra la pacient se declanşează o reinfectare a pacientului mai puternică decît la începutul procesului infecţios. De aici necesitatea administrării antibioticelor şi a altor toxine. Sunt chear clinici specializate în tratamentul împotriva infecţiei prin intermediul ridicării temperaturii pacientului în mod controlat.

Vaccinarea este lipsa în totalitate a cunoştinţelor privind transmiterea unui agent patogen, factorii ce favorizează acea transmitere, etc. Teoretic fiecare caz de infecţie ar trebui studiat prin analiza genomului agentului patogen pentru a urmări locul de plecare a agentului patogen, modul de infectare, boli cronice ale pacientului ce înlesnesc transmiterea agentului patogen, boli cronice în familie, vaccinurile administrate, etc.. Complexitatea acestui studiu ar releva prezenţa unor agenţi patogeni asociaţi(viruşi, bacterii, viermi intestinali,etc.), a unor boli cronice implicate în diverse infecţii, complicaţiile unor vaccinuri(activarea unor viruşi introduşi în organism în timpul campaniei de vaccinare, modificarea reacţiei sistemului imunitar) scăderea sistemului imunitar în urma unor tratamente alopate.

Vaccinarea este nestudierea în profunzime a modului de infectare a unei celule de către agentul patogen, de aici pornind greşelile în tratarea pacientului.

Vaccinarea este lipsa în totalitate a metodei de tratare  în cazul infectării cu un virus. Tratamentul în afacerea alopată se realizează prin  izolarea pacientul pentru a preîntîmpina infectarea, pastile pentru febră, şi alte pastile pentru  a preîntîmpina unele complicaţii şi atît.

Vaccinarea este necunoaşterea în profunzime a metabolismului omului. Unele din problemele de sănătate sunt datorate modificării funcţionării metabolismului în urma unor boli cronice, a unor carenţe alimentare, organismul fiind astfel vulnerabil la infecţii.

Vaccinarea este simplificarea procesului de tratare. În vechime o persoană cu febră i se puneau comprese reci pe frunte, ce necesita un număr foarte mare de personal. În zilele noastre se dau medicamente împotriva febrei ce blochează anumite componente ale metabolismului. Această simplificare a procesului de vindecare a fost făcută pentru a reduce din personalul de asistente medicale. După infecţie, datorită blocării mecanismelor ce produc febra în organism, componentele producerii febrei rămîn definitiv blocate. La următoarea infecţie, organismul nu mai poate să se apere prin mărirea temperaturii şi neapărat este necesară administrarea antibioticelor. Aceste substanţe pun în pericol pacientul deoarece mecanisme ale sistemului imunitar sunt blocate.

Vaccinarea este tratarea în mod superficial a tratamentului. În spatele infecţiei cu un virus se ascund un şir de evenimente printre care o boală cronică, anumite  modificări psihice la pacient, infecţii recidivante cu alţi agenţi patogeni. În aceastǎ situaţie se întîlnesc infecţiile asociate streptococ-variolǎ , etc..

Nu se spune că 70-80 % din componentele sistemului imunitar se află plasate la nivelul sistemului gasto-intestinal. Profesor Doctor Gheorghe Mencinicopschi. În prezenţa unor agenţi patogeni nocivi omului alţi agenţi aflaţi în mod normal în intestinul omului ce nu sunt nocivi devin patogeni. Flora intestinală avînd modificări marcante. La copii în momentul apariţiei unei infecţii, apar: greată urmată de evacuarea conţinutului stomacului, diareea, refuzul alimentaţiei, uşurînd astfel funcţionarea sistemului imunitar.

Una din cele mai mari greşeli în abordarea profilaxiei este nestudierea sistemului imunitar în profunzime. În timpul veţii, sistemul imunitar suferă schimbări dramatice. La un copil mic în un mililitru de sînge întîlnim 2000 pînă la 2500 de celule CD4, mai mari şi mai active, deci la acest copil viteza de reacţie la apariţia unor viruşi, bacterii, este de cîteva ore. Acest sistem imunitar NU ARE NEVOIE DE ANTICORPI. La copii îi circulă în vene sistem imunitar, nu sînge. La un adult perioada de la începutul unei infecţii pînă la apariţia anticorpilor este de pînă la 3-5 săptămîni. Totodată celelalte sisteme de apărare a organismului la un copil funcţionează foarte bine(refuzul alimentelor, febra, diarea, etc.).

Vaccinarea este o minciună. Microbacterium Bovinum se dezvoltă la bovine şi în sistemul digestiv. La om nu este un test recunoscut pentru a vedea dacă în sistemul digestiv al persoanei se regăseşte acel bacil, şi să determine dacă sunt infecţii latente (artrită, infecţii în alte organe unde se poate instala, inclusiv sistem nervos central, oase). Se face testul de determinare a bacililor în spută, ce determină existanţa unei infecţii în stadiul final în plămîni. Unul din cele mai simple teste prin care se vede dacă organismul are o infecţie cronică cu bacilul ar fi prin testul Elisa, de determinare a unor anticorpi din sînge.

Vaccinarea este o minciună. Dacă se face un test intradermic cu tuberculină la o vacă şi reacţia testului este pozitivă, atunci se spune că vaca are tuberculoză activă şi se omoară vaca. Dacă se face un vaccin la om cu bacilul Koch se repetă vaccinul pînă devine pozitiv la reacţia intradermică la tuberculină. Oamenii în halate albe spun că această persoană are imunitate formată împotriva bacilului Koch. Totuşi este o contradicţie în afirmaţiile oamenilor în halate albe, reacţia pozitivă la tuberculină reliefînd un focar activ de tuberculoză proaspăt instalat în pacientul respectiv căruia a avut neşansa de a primi vaccinul BCG.

Una din cele mai moderne metode de diagnosticare a unei probleme de sănătate este prin intermediul unor camere de vedere performante care determină mici diferenţe de temperatură la suprafaţa pielii. (termografie) Prin comparea unor analize efectuate înainte de vaccinare şi după vaccinare, se poate determina cu precizie ce ţesuturi şi organe sunt afectate. În cazul vaccinării BCG se va vedea o creştere a temperaturii în cazul ganglionilor limfatici, în articulaţii, în cavitatea abdominală, cefalee, de unde rezultă instalarea unor procese infecţioase în aceste locuri. Prin acestă metodă se poate demonstra în mod ştiinţific instalarea bolii după vaccinare.

Vaccinarea este neexistenţa unei metode ştiinţifice de determinare şi de analiză a unui virus. Totul merge pe bîjbîite. În cazul H.I.V. se confundă de aproape 60 de ani virusul mumps cu H.I.V.. Procesele actuale de investigare sunt complet ineficiente.

Vaccinarea este neexistenţa unei metode ştiincifice de tratament. Prin aplicarea unor tratamente alopate, infecţiile rămîn în stare latentă în organism putînd fi evidenţiate prin prezenţa  anticorpilor în sînge (Elisa, Western Blot). Un tratament eficient împotriva unei infecţii presupune verificarea periodică, menţinerea pacientului în o formă de tratament ambulatoriu pînă la dispariţia anticorpilor din organism. După dispariţia unui agent patogen din organism, în sînge se găsesc anticorpii, pînă la un an, un an şi jumătate. În unele situaţii cum ar fi mumps, virusul rămîne în stare latentă în organism, reapărînd în momentul în care sistemul imunitar este mai slăbit. Această stare în care în organism se găsesc două sau mai mulţi agenţi patogeni, se numeşte S.I.D.A..

Vaccinarea este o minciunǎ. Nu se spune cǎ un anumit tip de virus sau infecţie se poate activa în prezenţa altei infecţii. De aici pericolul vaccinǎrii cu viruşi vii chear atenuaţi, este foarte mare.

Un alt aspect destul de ignorat în administrarea vaccinurilor este prezenţa în vaccinuri a unor substanţe toxice destul de periculoase. În teoria clasicǎ de funcţionare a homeopatiei formulatǎ de cǎtre James Tyler Kent se spune cǎ prezenţa în organism a unor toxine este de fapt factorul declanşator al unor infecţii, agenţii patogeni fiind de fapt gunoierii acestor toxine. În cazul unor infecţii de naturǎ sexualǎ, se constatǎ un nivel destul de ridicat al ionilor de mercur în sînge. Introducerea în organism a uneii sǎruri de mercur, duce la declanşarea unei infecţii oportuniste, ducînd în final la declanşarea S.I.D.A., ce este de fapt o multitudine de infecţii, principalele fiind candida şi infecţia cu Bacilum Bovinum introdus în organism în timpul vaccinǎrii B.C.G..

Go to top